Analogni termokontrolor
Zepter Analogni Thermokontrol uređaj je koji vam omogućuje pripremu zdrave hrane na pravilan način na ispravnoj temperaturi, kao i kontrolu procesa kuhanja bez podizanja poklopca. Hrana se kuha u vlastitim sokovima, pri niskim temperaturama, zadržavajući hranjive i biološke vrijednosti i štedeći do 70% energije i do 30% hrane.
Registrirajte se besplatno i bezuvjetno. Iskoristite brojne prednosti:
Kupujte po povlaštenim cijenama kao član Klub - od 5% do 40% popusta.
Preporučite/registrirajte nove članove i zaradite do 10% na njihove narudžbe.
Prodajte i zaradite do 40% prodajne provizije.
Razina popusta
+
Broj članova ZClub-a
Razina popusta
-
-
1
2
2
4
10
10
Kada se prijavite, redovito ćete dobivati informacije o novim proizvodima koji vam mogu pomoći da živite bolje i duže te uživate u svim pogodnostima. Pretplatu možete bezuvjetno odjaviti u bilo kojem trenutku.
Vrlo je jednostavno – dodajte proizvode u košaricu i vidjet ćete svoj popust.
Što veći iznos - veći popust!
Maloprodajna cijena | € 34,00 |
ZepterClubⓘcena | € 32,98 |
Količina | |
Ušteda u ZepterClub -3% | € -1,02 |
Ukupni iznos | € 32,98 |
Prezentacija
Analogni termokontrolor
KAKO FUNKCIONIRA:
KUHANJE BEZ DODAVANJA VODE
- Prilikom kuhanja bez dodavanja vode, svježe oprane namirnice uvijek stavite u hladnu posudu. Posudu napunite minimalno ¼ ili maksimalno 3 cm od vrha posude i zatim poklopite.
- Poklopljenu posudu stavite na hladan rešo i zatim ga uključite na srednju – visoku temperaturu.
- Kada strelica termokontrolora stigne do polovine zelenog polja „Moist“ skale, smanjite temperaturu na minimum.
- Hrana se kuha u vlastitim sokovima koji ostaju u posudi.
- Para oslobođena iz hrane diže se do poklopca, koji je uvijek hladniji od posude - u kontaktu s njim se kondenzira i pada na hranu i dno posude u obliku kapljica. Proces se ponavlja sve dok hrana ne bude savršeno kuhana (zatvoreni kružni ciklus).
- Vodeni oblog, koji se stvara između ivice i poklopca, hermetički zatvara posudu.
PEČENJE BEZ DODAVANJA MASNOĆA
- Prilikom pečenja bez dodavanja masnoća, uvijek stavite meso u već zagrijanu posudu.
- Poklopljenu praznu posudu stavite na rešo koji ste uključili na maksimalnu temperaturu i zagrijavajte do 5 minuta.
- Posuda je spremna za pečenje kada strelica termokontrolora dođe do polovine zelenog polja „Dry” skale, odnosno, kada ispustite nekoliko kapi vode na dno posude, a one se zakotrljaju (perla efekt) - maksimalno nakon 5 minuta.
- Meso uvijek stavite u već zagrijanu praznu posudu i pritisnite da se zapeče.
- Nakon 30 - 60 sekundi, okrenite zapečeno meso na drugu stranu, ponovo ga pritisnite i ostavite tako do završetka pečenja.
- Smanjite temperaturu na minimum, isključite rešo ili sklonite posudu s istog.
- Koristite poklopac ovisno o vrsti pečenja.
Prednosti proizvoda:
- Upravljanje procesom kuhanja bez podizanja poklopca
- Pokazuje kada je ispravna temperatura kuhanja
- Pomaže zatvorenom krugu da nesmetano nastavi
- Maksimalna preciznost i pouzdanost očitavanja temperature
- Veća kontrola procesa kuhanja
- Jednostavan brojčanik omogućuje lakše očitavanje temperatura kuhanja na skali
- Dvije temperaturne skale: „Moist“ i „Dry” način kuhanja
- Novi elegantan i moderan dizajn